Російські добровольці готові обміняти Тьоткіне на Мелітополь / фото t.me/legionoffreedom

Доброволець легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський заявив, що вони готові розпочати переговори з адміністрацією президента РФ, щоб обміняти звільнене російське Тьоткіне на окупований український Мелітополь.

В ефірі телеканалу "Еспресо" він відзначив, що ідея Путіна "не така вже й погана", маючи на увазі його слова щодо причин визвольної операції на території РФ.

"Можливо, ми навіть приймемо його пропозицію та обміняємо Тьоткіне на Мелітополь. Думаю, це буде непогана угода. Ми готові розпочати переговори з адміністрацією президента, щоб здійснити цей обмін, це доволі робочий варіант", - сказав він.

Відео дня

Доброволець також оцінив, чи наважаться представники ФСБ вийти на зв'язок, щоб обговорити таку можливість, зазначивши, що вони поки не виходили на зв'язок.

"Думаю, вони чекають сигналу з Москви. Адже вони роблять лише те, що їм накажуть "згори". У цілому прикордонники - це також частина ФСБ. Поки що представники ФСБ та прикордонники виконують лише ті функції, які їм диктує інстинкт самозбереження. Але коли надійдуть команди з Москви, можливо тоді вони розпочнуть якісь переговори", - додав Барановський.

Рейд РДК і легіону "Свобода Росії" - деталі

 2 березня бійці Легіону "Свобода Росії", Російського добровольчого корпусу і Сибірського батальйону зайшли до Курської та Бєлгородської областей РФ. Пізніше вони повідомили, що взяли під повний контроль російське селище міського типу Тьоткіне. Російські військові втекли зі своїх позицій, залишивши техніку.

Вас також можуть зацікавити новини: