Росії не вдасться захопити всю Україну, підтвердив пропагандист / Telegram Ходаковського

Російський окупант Олександр Ходаковський, який закликав до масових убивств і "чистки" українців на початку повномасштабного вторгнення, раптом змінив позицію. Тепер росіянин заговорив про невідворотність мирних переговорів.

У своєму Telegram-каналі Ходаковський визнав, що Росії не вдасться захопити всю Україну, а всі українці тепер ненавидять росіян. "Чи можливі переговори з Україною? Не тільки можливі - це, в кінцевому підсумку, єдино можливий підсумок протистояння", - заявив пропагандист.

Примітно, що на початку війни 24 лютого Ходаковський говорив зовсім інше. Окупант відкрито закликав до винищення всього "нелояльного" до загарбників українського населення, погрожуючи "поглинанням" всієї країни.

Відео дня

"Те, що ми зуміємо зайняти всю територію України, а головне - утримати під контролем її нелояльне населення, не вдаючись до постійного насильства, я не вірю. Якщо ми наважимося заковтнути їжака повністю, то ризикуємо отримати клубок з шипами в горлі", - писав тоді Ходаковський.

Переговори з РФ - Путін готовий воювати до останнього окупанта

Путина готується до тривалої війни, хоча, як пише Reuters, його оточення вже не вірить у перемогу над Україною.

У Держдепі США підтверджують, що не бачать бажання Росії вивести свої війська з України, попри величезні втрати серед окупантів.

У будь-яких розмовах про початок переговорів з Банковою Кремль продовжує наполягати на тому, щоб Україна змирилася з окупацією територій і прийняла всі капітуляційні умови Росії. Це не влаштовує ні Київ, ні західних союзників.

Вас також можуть зацікавити новини: