Соловйов і Гіркін публічно погризлися / скріншот

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) кличе пропагандиста Володимира Соловйова на "дебати" після того, як той згадав його "нехорошим словом" в прямому ефірі.

Напередодні Соловйов в ефірі своєї передачі дорікнув Москву у розбещенні "псевдопатріотичної колони", згадавши в цьому контексті "поїздку" в Україну Гіркіна.

"Ось цей, поїхав повоювати. Обіс*ався і повернувся. Це взагалі дивно! Ну, якщо ти реально хотів воювати, ну йди до "вагнерів". Стрєлков... З таким пафосом поїхав, фотографії... Тепер з'ясовується, що на передову не пустили. Ну до "вагнерів" би записався, показав свою реальну ціну. У чому ж проблема? І тепер значить, стратег хр*нов... Слов'янськ прос*ав, відкотився до Донецька, у Донецьку його мало не вбили за зраду, втік звідти, спробував повернутися", – висловився Соловйов.

Наразі ж, додав Соловйов, Гіркін пояснює Путіну, як треба воювати.

Гіркін, своєю чергою, зазначив, що готовий подискутувати з пропагандистом на цю тему – і покликав Соловйова на "публічні дебати".

"Єдина умова з мого боку – дебати повинні проходити в прямому ефірі і на них додатково має вестися запис "нейтральними" операторами", – заявив Гіркін у своїх соцмережах.

Але терорист вважає, що Соловйов на це не зважиться, обізвавши його "боягузливою брехливою істотою" і "гумовим виробом №2".

"Але чим чорт не жартує? Раптом Володимир Рудольфович настільки самовпевнений, що вирішить "розкачати" мене в прямому ефірі?" – запропонував Гіркин.

Розкол в силовому блоці Росії

Невдачі російської армії в Україні не тільки б'ють по репутації Володимира Путіна, але і розколюють його силовий блок.

Напередодні західні аналітики відзначили, що критика Гіркіна, яка останнім часом почастішала, показує справжні проблеми взаємин між різними групами впливу РФ. Гіркін днями висміяв "стратегічне планування" окупантів, засумнівавшись в ефективності фортифікаційних споруд ЗС РФ в Україні.

У жовтні стало відомо, що Гіркін, який воював проти української армії у 2014 році, повернувся на передову. Щоправда, після кількох місяців мовчання терорист заявив, що офіційно його оформили до лав окупантів лише на день.

Вас також можуть зацікавити новини: