Росія зазнає великих втрат у боях із ЗСУ  / t.me/kazansky2017

У Новій Каховці були підірвані казарми російських окупантів.

Військові РФ опублікували фото і відео з місця удару, пише український журналіст Денис Казанський.

Судячи з відзнятих кадрів, удару було завдано точно за місцем розташування окупантів. В результаті атаки знищено будівлю, техніка, припаркована біля казарм, спалена.

Відео дня

t.me/kazansky2017

Повідомляється про 12 ліквідованих і десять поранених російських військових.

Коли саме вдарили по угрупованню ворога - не уточнюється.

"Були сьогодні на місці, де була розміщена наша казарма. Вчасно я потрапив до шпиталю, господь уберіг. На місці цих руїн був будинок, в якому я ночував майже щоночі. Тієї ночі загинули 12 наших хлопців і десять були важко поранені", - ділиться окупант в соцмережах.

Війна в Україні: актуальні дані

Російська війська зосередились на захопленні Донбасу. На Краматорському та Авдіївському напрямках ворог намагається покращити тактичне становище, а ось на Слов’янському – відступив.

Наступи противника відбиті біля Спірного, Залізного, Шумів і Зайцевого. В районі Соледара і Бахмутського бойові дії тривають.

Також бої тривають на Харківському напрямку.

З території Білорусі російський Су-34 16 серпня завдав авіаудару по військовому аеродромі під Житомиром. Особовий склад встиг укритись.

Не припиняються ракетні удари по Одеській області, а також обстріли зі ствольної артилерії по прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей.

Вас також можуть зацікавити новини: