Окупанти вдарили по Дніпру і Нікополю \ Телеграм-канал голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

Вночі російські окупанти обстріляли Дніпро і Нікополь, внаслідок чого поранення дістали декілька людей, в містах зафіксовано руйнування будівель.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Відео дня

"По середмістю Дніпра росіяни скерували ракету. Ударили прямо по житловому кварталу, де мирно спали родини дніпровців. Поранений 72-річний чоловік. Він госпіталізований у важкому стані", - повідомив Резніченко.

За його даними у місті є руйнування адмінбудівель, магазинів, ринку, складів та житлових будинків. Він також зазначив, що інші деталі уточнюються. 

"Нікополь обстріляли тричі за ніч. Туди прилетіли понад 35 снарядів з російських "Градів" та важкої артилерії. Постраждали троє людей - двоє чоловіків та жінка. Чоловіки у лікарні. Їхній стан середньої тяжкості", - розповів голова ОВА. 

У місті понівечені 35 багатоповерхових та приватних будинків, кілька навчальних закладів, амбулаторія, об’єкт промислової інфраструктури, автівки, газогони та лінії електропередачі. 

В містах зруйновані будівлі \ Телеграм-канал голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка

"Ударив ворог і по Марганецькій громаді. Попередньо, без поранених та руйнувань", - додав Резніченко. 

Як повідомляв УНІАН, 10 вересня росіяни атакували одразу три райони області - Дніпровський, Нікопольський та Синельниківський.

Вас також можуть зацікавити новини: