В зоні ООС бойовики використовували українські прапори, щоб робити пастки, дізналися журналісти / фото REUTERS

В зоні операції Об’єднаних сил на Донбасі біля Світлодарської дуги проросійські бойовики робили пастки – вивішували над своїми позиціями прапори України.

Супротивник йшов на таку хитрість, щоб виманити українських воїнів з укриттів, йдеться в сюжеті ТСН.

Журналісти дізналися, що за допомогою прапорів ворог хотів заманити захисників нашої держави у місця, які прострілюються снайперами.

"І прапори вони (бойовики – Ред.) свої вішали, ну і не свої, бувало таке, що навіть наш вивішували разом зі своїм…", – розповів військовослужбовець Збройних сил України з позивним "Вєталь".

Читайте такожРФ відправляє офіцерів та військових в ОРДЛО – українська розвідкаНагадаємо, влада Росії навесні 2014 року пішла на агресію проти України – захопила Крим та почала розхитувати ситуацію на частині сходу нашої країни.

РФ підтримала бойовиків, які захопили частину Донбасу й створили самопроголошені "ДНР" і "ЛНР". На схід України також вдерлися російські війська.

Спершу українська влада розпочала на частині Донбасу антитерористичну операцію, а потім там стартувала ООС.

Раніше стало відомо, що на Донбасі бойовики намагались дистанційно замінувати Мар’їнку, в результаті дій супротивника отримав поранення місцевий житель, 1980 року народження.

Вас можуть зацікавити такі новини: