СБУ перехопила чергову розмову російського окупанта / фото УНІАН (Олександр Синиця)

Вже понад півтора місяця йдуть важкі бої за кожен будинок, за кожну квартиру, вулицю і квартал. Станом на 13 квітня, українські бійці перетворили на добриво вже майже 20 тисяч окупантів.

Російські солдати шоковані опором українців, але найбільше бояться своїх військових, слід з перехопленої СБУ розмови

"Ніхто з нас цим пишатися не буде... Вони (інші російські військові) – довб***би, я своїх боюся більше, ніж бандерівців", – говорить окупант про своїх товаришів по зброї. І зізнається, що не відчуває ніякої високої мети у своїх агресивних діях.

"Ми їхали, лежить тіло (мирний українець – ред.) біля зупинки... Видно, що мертва людина... а зверху напис "Н***й шастать... я цей напис взагалі не забуду", – говорить він.

А тим часом окупанти, здається, починають потроху прозрівати. В одному з перехоплених розмов російський вояка каже, що злий на Путіна, який обіцяв їм тріумфальну ходу, а замість цього втягнув у затяжну війну, де їм не перемогти.

Напередодні в Кремлі вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ визнали, що вони несуть суттєві втрати в Україні. Водночас агресор виправдовує відведення військ у Київській та Чернігівській областях (як відомо, проведене з метою перегрупування) не значними втратами Росії в цих регіонах, а "доброю волею".

Вас також можуть зацікавити новини: