Росіяни вдарили по Харківщині, загинули люди / колаж УНІАН, фото Національної поліції України

У вівторок, 24 жовтня 2023 року російські окупаційні війська вдарили по Харківщині. Під ворожий вогонь потрапив Купʼянський район – загинули дві людини. 

Як повідомила поліція Харківської області, росіяни обстріляли село Подоли. Сталося це біля 16:40.

"Внаслідок ракетного удару пошкоджений приватний будинок та автомобілі. Загинули два цивільних чоловіки 50 та 57 років", – інформує поліція.

Відео дня

Обстріли Харківщини

22 жовтня близько 7:00 ранку ворог обстріляв житлові будинки Куп'янська, внаслідок чого троє місцевих були поранені. За інформацією очільника Харківської обласної держадміністрації Олега Синєгубова, дівчина 15 років та жінка 63 років госпіталізовані у важкому стані, а хлопець 17 років – в стані середньої тяжкості.

Також того дня окупанти обстрілювали, зокрема, населені пункти Першотравневе, Дворічна Куп'янського району, Борова Ізюмського району, Гатище, Бударки Чугуївського району.

21 жовтня, близько 22:20 внаслідок ворожого обстрілу села Коротич Пісочинської територіальної громади Харківської області горів термінал "Нової пошти". На території термінала перебувало 22 особи, з них 6 осіб загинули та 16 поранені. Серед постраждалих – чоловіки віком від 19 до 43 років.

Фахівці вибухотехнічного управління вилучили уламки ракети С-300.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що в результаті удару сталася значна руйнація будівлі термінала "Нової пошти", пошкоджені 7 вантажних автомобілів та 2 напівпричепи. Також на об'єкті сталася пожежа на площі близько 300 кв.м.

Вас також можуть зацікавити новини: