Окупант розкрив, що в армії РФ назріває бунт / facebook.com_GeneralStaff.ua

Російський окупант розповів колишньому товаришу по службі про відсутність більше року відпусток і дезертирські настрої в лавах армії РФ.

Як свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки Міноборони РФ, деякі окупанти настільки виснажені, що готові бунтувати. Ніхто не знає, коли частину загарбників відправлять у відпустку.

Крім того, загарбник повідомив товаришу, що втрати окупантів колосальні. Зокрема, тільки у шпиталі поблизу місця дисклокації його підрозділу перебуває щонайменше 500 людей.

"С*ка, роками, нах*й, у відпустка не бували і пох*й. 6 армія теж випустила закон - нам ветеранки не видавати, щоб ми у відпустки не ходили. Я кажу, зовсім ох*їли вони, скрізь підтискають нас", - заявив окупант.

Він зазначив, що деякі окупанти не були у відпустці по два роки. Йому ж пощастило побувати вдома через поранення.

"У нас тільки контрактники у відпустку ходять. Ми скоро реально, бл*дь, натовпом підем у бік Росії", - сказав окупант.

Реалії "другої армії"

Російська армія деградує та пиячить на фронті. Нещодавно бурят від страху напився і під градусом прийшов полями прямо до української армії.

Моральний дух окупаційних військ на фронті вкрай низький через високі втрати та відсутність російських командирів на передовій. У багатьох російських підрозділах на фронті поширене п’янство, ухилення від виконання наказів та самовільне залишення частин.

Російські військові у Волгоградській і Оренбурзькій областях РФ облаштували "ями-катівні" для порушників дисципліни. Йдеться про полігони "Прудбой" та "Тоцький".

Вас також можуть зацікавити новини: