Жінці скидають з дрона їжу і воду / Скріншот

Колишній "голова" окупаційної "військово-цивільної адміністрації" Мелітопольського району Андрій Сігута спробував видати кадри допомоги ЗСУ жінці в окупованих Олешках за відео армії РФ.

Він у своєму Telegram-каналі опублікував відео з дрона. На ролику, опублікованому раніше українськими захисниками, можна побачити, як жінка в затопленому будинку ловить банани і воду. Аналогічний пост з'явився і в пропагандистському мелітопольському виданні.

"Бійці російської армії всіма доступними способами допомагають жителям затоплених сіл Херсонської області. На відео: жінці з міста Олешки доставили продукти за допомогою дрона", - написав Сігута.

false

Порятунок родини в Олешках: що відомо

Нагадаємо, що після підриву Каховської ГЕС в мережі з'явилося відео, на якому українські військовослужбовці скидають воду і продовольство сім'ї, що опинилася в затопленому будинку на окупованій частині Херсонської області. 

Пізніше в поліції повідомили, що жінку з двома дітьми, які потрапили на відео, вдалося врятувати і вивезти на деокуповану територію, незважаючи на те, що лівий берег знаходиться під вогневим контролем росіян. 

Родині надали необхідну медичну допомогу та забезпечили безпечне місце для перебування.

Вас також можуть зацікавити новини: