РФ вдалася до комбінованої атаки на Україну / ілюстративне фото facebook.com/Командування Повітряних Сил ЗСУ

У ніч на 29 травня 2023 року російські окупанти завдали ударів по об'єктах Хмельницької області. Один з них - військовий. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомила ОВА.

Зазначається, що тривають роботи з локалізації пожеж на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових матеріальних цінностей. 

"Виведено з ладу 5 літальних апаратів. Розпочаті відновлювальні роботи злітно-посадкової смуги", - йдеться у повідомленні Хмельницької ОВА.

Відео дня

Оновлено 13:16. Відповідаючи на запитання щодо наслідків удару російських окупантів по Хмельниччині та наскільки болючим став цей удар для Повітряних сил, речник ПС ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону зауважив, що "це війна", і противник бив і битиме по таких об’єктах, як склади боєприпасів та військові аеродроми.

"До такої інформації треба обережніше ставитися. Особливо, до її оприлюднення. Там наслідки, не буду уточнювати, які. Там пожежу локалізовано. Я думаю, що навіть якщо там є якісь пошкодження, - все буде відновлено", - сказав він.

Речник Повітряних сил додав, що наразі не можна напряму говорити про наслідки цих ударів.

Комбінована атака РФ на Україну 29 травня 2023 року

У ніч на 29 травня 2023 року Росія влаштувала комбіновану атаку на Україну, запустивши ракети та дрони-камікадзе. Повідомлялося про звуки вибухів у низці областей України.

У Києві унаслідок падіння уламків у Подільському районі пробито дах одноповерхового житлового будинку, без жертв. У поліції Київщини показали фото наслідків атаки РФ цієї ночі.

В Одесі уламки безпілотника влучили в обʼєкт портової інфраструктури, сталася пожежа.

Під час нічної атаки Сили оборони України знищили 37 російських крилатих ракет та 29 ударних безпілотних апаратів "Shahed-136/131". 

Вас також можуть зацікавити новини: