Якщо зробити паузу у війні, РФ відновить військовий потенціал за 2-3 роки, акцентує Коваленко / фото 17-та окрема танкова Криворізька бригада ім. Костянтина Пестушка

Російська влада хоче зробити паузу у бойових діях, адже це дозволить їм повністю відновити свій військовий потенціал. Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко 24 Каналу

Якщо інтенсивність подій на фронті стане меншою, РФ зможе почати накопичувати техніку та боєприпаси. За словами Коваленка, щоб повністю відновити чи навіть збільшити військовий потенціал, ворогу знадобиться 2-3 роки. Переважно це буде радянська техніка, але модернізована.

"Кожну цю одиницю треба буде чимось знищувати. Якщо уся ця велика кількість піде, то яка оборона її витримає? Тому так, дійсно, ніяких пауз, ніякого замороження. Для Росії вигідно взяти якусь паузу, саме зупинення інтенсивності бойових дій. Тому що у цій інтенсивності вони не можуть відновлюватись повноцінно, – пояснює експерт. 

Відео дня

Крім того, на думку експерта, якщо зробити паузу в бойових діях, то РФ зможе наростити свій військово-промисловий комплекс набагато швидше, ніж це зробить Україна з міжнародними партнерами. 

Російсько-українська війна - головні новини

Росія, ймовірно, зайшла військами у село Табаївка й зараз намагається розвинути успіх в бік Піщаного Харківської області. Про це зранку повідомили аналітики Deepstate. Генштаб ЗСУ ці дані поки ще не підтверджує.

Зранку у ранковому зведенні він повідомляв, що армія України впродовж останньої доби стримала 7 атак на Куп’янському напрямку. Зокрема, бої йшли і у в зоні Табаївки Харківської області.

Вас також можуть зацікавити новини: