Ворог продовжує обстрілювати Сумщину / фото t.me/Zhyvytskyy

Російські загарбники за поточну добу випустили понад 150 мін та снарядів по території Сумської області, внаслідок обстрілів поранено двох осіб.

Про це голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив у своєму Telegram-каналі.

Зокрема, з 10:30 росіяни почали обстрілювати Глухівську, Шалигинську, Білопільську, Хотіньську, Миропільську, Есманську громади.

Відео дня

"За день ворог випустив понад 150 мін та снарядів. Били з мінометів, ствольної та реактивної артилерії. Також росіяни відкривали вогонь з кулеметів і гранатометів", - зазначив Живицький.

"У результаті одного з обстрілів є суттєві пошкодження та поранені. О пів на другу росіяни вдарили із "Градів" по Білопіллю", - додав він.

фото t.me/Zhyvytskyy
фото t.me/Zhyvytskyy

Так, 40 ворожих снарядів пошкодили 16 приватних будинків мирних жителів, господарські споруди та транспорт. Крім того, внаслідок атак поранено двох людей.

фото t.me/Zhyvytskyy
фото t.me/Zhyvytskyy

Раніше повідомлялося, що на Дніпропетровщині російські окупанти поцілили ракетою в елеватор та зруйнували склади з понад п'ятьма тисячами тонн зерна.

А в ніч на понеділок, 18 липня, російські загарбницькі війська вдалися до чергового масованого обстрілу Миколаєва. Було чутно близько 10 вибухів.

Вас також можуть зацікавити новини: