Подоляк спрогнозував нові атаки на Росію / скріншот

Вибухи на території Російської Федерації почастішають, а їхня ефективність буде покращуватися.

"Безумовно хочу сказати, що українські спецслужби - і ГУР, і СБУ - мають достатньо ефективну мережу в Росії. Можуть цією мережею користуватися. Думаю, що кількість таких інцидентів зростатиме", - сказав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "24 каналу".

Він переконаний, що у Росії почастішають інциденти з "невстановленими безпілотниками".

Відео дня

"Зрозуміло, що сьогодні відпрацьовуються системи ППО, вивчається все, робиться розвідка. І поступово ефективність цих ударів збільшуватиметься", - пояснив Подоляк.

Радник керівника ОП наголосив, що Україна не воює на території Росії - все робить сама РФ.

"Безумовно на території Росії воює сама Росія. Вона сама себе знищить. Це однозначно. Ми лише можемо з вами додатково давати консультативні послуги людям, які говорять про те, як треба знищити Росію росіянами", - підсумував він.

Вибухи у Росії

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що президент Росії Володимир Путін привів війну та смерть не лише в Україну, але й на територію власної країни.

Політичний експерт Сергій Назаренко вважає, що завдання точкових ударів по території Російської Федерації може спонукати Захід звикати до того, що війна переходить на територію країни-агресорки. 

Вас також можуть зацікавити новини: