Пожежу успішно ліквідовано рятувальниками  / dsns.gov.ua

У ході нічної атаки Росії на Київську область 2 липня є пошкоджені будинки, а також постраждалі серед цивільного населення, повідомив у Facebook голова ОВА Руслан Кравченко.

Він наголосив, що це перша атака окупантів на столицю з початку місяця і за останні 12 днів. Ворог застосував БпЛА, які були збиті нашими силами ППО. 

Тривога тривала майже годину. Фактів влучань не зафіксовано. 

Відео дня

Внаслідок падіння уламків у двох районах Київщини пошкоджені три приватні будинки. Власникам пошкоджених будинків обіцяють надати всю необхідну допомогу. "На жаль, постраждав мешканець одного з будинків. Чоловік отримав поранення ноги. Йому надали необхідну медичну допомогу", - зазначив Кравченко.

Наразі оперативні групи продовжують роботу з фіксування наслідків нічної атаки.

ОНОВЛЕНО 11:30. У ДСНС Київщини вказали, що в одному з районів Київщини виникла пожежа та руйнування приватного житлового будинку. Пожежу успішно ліквідовано рятувальниками. На ліквідацію наслідків залучалось 11 осіб особового складу ДСНС та 4 одиниць спеціальної техніки. 

dsns.gov.ua

Атака РФ 2 липня - головне

У ніч проти 2 липня в низці областей України оголошували повітряну тривогу. Російські окупанти запустили ударні дрони з південного напрямку. 

Починаючи з 00:00 2 липня, у ПС ЗСУ повідомляли про загрозу застосування ворогом ударних дронів на Херсонщині, Миколаївщині, Дніпропетровщині, Кіровоградщині. О 01:18 повідомлялося про загрозу застосування БПЛА у Черкаській області. Водночас на Сході - загроза застосування балістичного озброєння.

Силами і засобам нашої ППО всі ворожі цілі в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено.

Вас також можуть зацікавити новини: