Росія вдарила по Костінтинівці 6 вересня / колаж УНІАН, фото t.me/pgo_gov_ua, t.me/Klymenko_MVS

Внаслідок удару по Костянтинівці Донецької області в середу, 6 вересня, підтверджено загибель 16 осіб. Про це заявила начальниця відділу комунікації ГУ поліції Донецької області Олександра Гаврилко в ефірі національного телемарафону новин.

"За офіційною інформацією, у нас 16 тіл загиблих людей і 33 поранених осіб. Спочатку була інформація про 17 загиблих. Коли ми провели ретельний візуальний огляд решток тіл, ми встановили, що вони належать 16 особам", - сказала вона.

За її словами, наразі вже майже всі жертви ідентифіковані, знайдені родичі, відібрані профілі ДНК загиблих та їхніх родичів.

Відео дня

Вона уточнила, що станом на вчорашній вечір чотири тіла не були ідентифіковані. 

"Сьогодні на ранок залишається одна особа – тіло чоловіка – родичі якої не з’явились. Ми відібрали ДНК-профіль і звертаємося до всіх людей, хто проживає у Костянтинівці, хто знає, що родичі чи знайомі перебували там, звернутися до поліції та прийти для опізнання", - наголосила Гаврилко.

Удар по Костянтинівці 6 вересня - що відомо

Як повідомляв УНІАН, 6 вересня росіяни обстріляли Костянтинівку - вдарили по центральному ринку. 

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські терористи стріляли по звичайному ринку, магазинах, аптеці. Він зазначив, що обстріл Костянтинівки - навмисний теракт Росії. Зеленський підкреслив, що загарбники вдарили по цивільному місці, де і близько немає якихось військових цілей.

Після завершення пошуково-рятувальної операції стало відомо про 17 жертв, а також 32 постраждалих, повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Вас також можуть зацікавити новини: