фото ГУР

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів про втрати рашистів у Криму під час спецоперацій ГУР 23 і 24 серпня.

"Відчутні втрати, звичайно. С-400 знищена на півострові Крим. Це взагалі феєричне видовище зняте безпілотником, який зависав над самим цим комплексом протиповітряної оборони, який, як відомо, не має аналогів у світі. Ну приголомшливий репутаційний удар. На Чорному морі також відбулася битва між нашим спецназом і російським винищувачем - це теж видовище насправді. Здавалося б - які шанси виживання у групи спецназу, яка зустрічається у відкритому морі з винищувачем, але наша група відкрила вогонь з переносних зенітно-ракетних комплексів і пошкодили його. В результаті він змушений був орієнтуватися", - сказав Коваленко.

Українські розвідники провели операцію в Криму

Як повідомляв УНІАН, вранці 24 серпня в окупованому Росією Криму відбувся бій, підрозділи української розвідки здійснили висадку в рамках спецоперації.

Представник ГУР Андрій Юсов зазначив, що цілі були досягнуті, втрат серед особового складу немає.

"В рамках спецоперації відбулася висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки із взаємодією з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуті, втрат серед особового складу немає. Триває спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил і засобів. Інформація про кількість втрат уточнюється", - сказав Юсов.

Вас також можуть зацікавити новини: