фото УНІАН

Україна має величезну перемогу військової медицини, адже завдяки зусиллям медиків, високому рівню якості лікування та реабілітації, понад 80% поранених військових знову повертаються в стрій.

Про це повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі інформаційного телемарафону.

За її словами, навіть сьогодні у Великдень бойові дії в країні не припиняються, але це ще один день, який наближає Україну до перемоги. В бойових умовах складно дотримуватися традицій Великодня та забезпечити всіх військовослужбовців можливістю скуштувати паску, але те що можливо, було зроблено. В тому числі завдяки волонтерам та всім громадянам, які до цього долучилися.

Відео дня

"Вчора мені вдалося передати паски в один із госпіталів нашої країни для поранених військових та медичного колективу. Оскільки дуже важливо розуміти, що військові медики по суті також на фронті, тому що відповідають за здоров’я та життя наших поранених воїнів. Хочу відзначити величезну перемогу української військової медицини. Завдяки високому рівню якості лікування та реабілітації, після бойових поранень ми маємо надзвичайно високий відсоток військовослужбовців, що знову повертаються у стрій. Це понад 80%", - акцентувала Маляр.

Також, заступник міністра оборони зазначила, що всі державні процеси зараз організовані на високому рівні, тому Збройні сили України забезпечені всім, чим потрібно.

"Єдине, в чому українська армія потребує допомоги, це важке озброєння, яке ми очікуємо від наших міжнародних партнерів", - сказала Маляр.

Вас також можуть зацікавити новини: