В одному з батальйонів 752-го мотострілецького полку РФ втрати склали 95% / фото REUTERS

В одному з батальйонів 752-го мотострілецького полку 3 мотострілецької дивізії 20 армії Західного військового округу РФ втрати склали 95% солдатів. Підрозділ було повністю сформовано з жителів Воронезької області.

Відповідною інформацією поділився прес-центр Стратегічного командування з посиланням на місцеве населення.

"У 752 мотострілецькому полку 3 мотострілецької дивізії 20 армії ЗВО в одному з батальйонів, що повністю складався з жителів Воронезької області, втрати становлять 95%. В одній з рот залишилося в живих тільки троє чоловіків", — повідомили в Стратегічному командуванні ЗСУ.

Відео дня

Зараз 752-й мотострілецький полк воює на Ізюмському напрямку — одній з найбільш "гарячих" фронтових точок. Загальні втрати підрозділу не уточнюються.

Нагадаємо, згідно зі свіжою статистикою від Генштабу ЗСУ, з моменту повномасштабного вторгнення українські захисники ліквідували 46 750 російських окупантів.

За даними Пентагону, кількість втрат в армії РФ становить від 70 до 80 тисяч солдатів. Схожу оцінку опублікували незалежні дослідники в кінці липня. Вони нарахували як мінімум 74 700 знищених рашистів.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: