Супротивники в Україні зазнали ще низку провалів / фото REUTERS

Упродовж доби російські загарбники продовжили зосереджувати зусилля на тому, щоб наступати на Авдіївському, Бахмутському, Мар’їнському та Лиманському напрямках, найгарячіші бої тривають за міста Мар’їнка й Бахмут.

На "гарячих" напрямках українські воїни відбили близько 30 ворожих атак, повідомив у середу, 3 травня, Генеральний штаб Збройних сил України у своєму вечірньому зведенні. У Генштабі додали, що на Мар’їнському напрямку супротивники намагаються покращити своє тактичне положення, і наші воїни біля Мар’їнки й Новомихайлівки відбили багато атак.

"На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Білогорівки, з метою пошуку слабких місць в нашій обороні… На Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії в районі Сєверного Донецької області, успіху не мав", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Ситуація на фронтах в Україні - зараз це варто прочитати

За даними Генштабу ЗСУ, опублікованими вранці 3 травня, росіяни за минулу добу на Авдіївському, Лиманському, Мар'їнському й Бахмутському напрямках здійснили десятки атак й отримали "по зубах" від українських воїнів.

Росіяни зазнають величезних втрат на українській землі. Загальні втрати ворога в Україні становлять приблизно 191 940 супротивників. Крім того, знищені, зокрема, 3 702 ворожі танки.

Вас також можуть зацікавити новини: