РФ має єдину тактику у війні з РФ, поділився Аркадій Бабченко / фото REUTERS

У війні з Україною Російська Федерація має "тільки одну-єдину тактику" – давити силою.

Українська сторона постійно "промацує" супротивника й знаходить його вразливе місце, розповів журналіст Аркадій Бабченко в інтерв'ю своєму колезі та засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону.

Співбесідник зазначив, що наша держава б'є по знайденому вразливому місцю супротивника й таким чином досягає певних тактичних переваг.

Відео дня

"…Ситуація на фронтах важка, вона дуже важка. Мабуть, вони ще щось відкусять. Напевно, вони ще вперед повзтимуть... До того моменту, коли все-таки паритет не настане. Я думаю, восени, коли почнуться дощі й дороги розв'язнуть – закінчиться або битва за Херсон, або їхнє просування", – сказав Бабченко.

Експерт спрогнозував, що нова фази війни з РФ розпочнеться ближче до зими, і тоді наша держава вже матиме іншу кількість озброєння, і якість зброї в Україні буде іншою.

Варто зазначити, що Аркадій Бабченко у 2017 році емігрував з Росії.

Нагадаємо, російські війська без оголошення війни вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Українська армія дає супротивнику гідну відсіч. Станом на 28 серпня на нашій землі ліквідували близько 46 750 загарбників.

Генерал Дмитро Марченко говорив, що звільнення Херсона від ворога буде "непростим завданням", бо він добряче підготувався до оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: