Скільки в Росії обіцяють за вступ до "добровольчих загонів" / фото ua.depositphotos.com

Російська Федерація продовжує формувати так звані добровольчі загони. Найманцям обіцяють надбавки і зарплати понад 3 тисячі доларів.

Про це повідомили аналітики Інститут вивчення війни.

Згідно з даними ISW, російські окупанти в Запорізькій області замасковано проголосили незалежність регіону. При цьому вони видають українців, які в'їжджають в окупований Регіон, за шукачів притулку.

Відео дня

Крім того, повідомляється, що війська РФ здійснили локалізовані Бойові атаки на північний захід і південний схід від Ізюма. Окупанти продовжували наземні атаки на південний схід від Сіверська і на північний схід і південь від Бахмута. Крім цього, загарбники продовжували спроби просування з Північної і Західної околиць Донецька і завдали ударів на північний захід від Донецька.

Також російські війська домоглися незначних успіхів на напрямку Миколаїв-Херсон.

У той же час в Росії продовжили формувати так звані добровольчі загони і вербувати добровольців в російські спецслужби. Тільки в Приморському краї 22 серпня оголосили про формування нового ремонтно-обслуговуючого добровольчого батальйону "Арсеньєвський". Їх головне завдання-евакуації пошкодженої військової техніки, її ремонт та повернення на передову.

Станом на 22 серпня в батальйон вже вступили 140 з 280 запланованих добровольців. Новобранцям у віці від 18 до 60 років запропонували одноразову надбавку за вступ до армії в розмірі 300 тисяч рублів і місячну зарплату в розмірі 200 тисяч рублів.

Як раніше повідомляв УНІАН, Російські контрактники намагаються звільнитися, щоб більше не воювати проти України. Матері окупантів вимагають їх повернення додому або поліпшення умов їх "служби".

Вас також можуть зацікавити новини: