ЗСУ відійшли з позицій в районі "Зеніта" в Авдіївці / колаж УНІАН, фото з телеграм-каналу Ганни Маляр, DeepState

Ввечері 15 лютого моніторинговий проект DeepState повідомив, що українські військові відійшли з позицій в районі укріпрайона "Зеніт" в Авдіївці. Протягом останніх днів позиції там були в повному оточенні. 

"Виродки з бригади "Капєйка" підняли російську ганчірку над Зенітом. Кацапи останні дні активно лізли в даному районі, де наші бійці давали їм відсіч. Останні дні позиції там були в повному оточенні. Сьогодні основні сили відійшли з позицій, але вийти вдалося не всім, тож не все так радісно, як намагаються подати інші", – йдеться у повідомленні

Зазначається, що російські окупаційні війська продовжують концентрувати свої сили на ділянці. Ворог буде продовжувати свій рух в район Хіміка.

Відео дня
фото DeepState

Варто наголосити, що офіційних коментарів щодо цієї інформації наразі немає.

Ситуація в Авдіївці

15 лютого у 3-й штурмовій бригаді офіційно підтвердили інформацію про передислокацію до Авдіївки. Коли бригаду заводили в місто, ситуація там була надзвичайно критичною. Речник 3-ї ОШБ зауважував, що ворог має величезну перевагу у силі – співвідношення оцінив як 1:7.

Ветеран АТО Євген Дикий вважає, що доля Авдіївки буде вирішуватися у найближчі 48 годин. За його словами, необхідно відкинути окупантів від траси, яка фактично є дорогою життя. 

Вас також можуть зацікавити новини: