ЗСУ продовжують бити окупантів / facebook.com/GeneralStaff.ua

Авіація сил оборони за добу завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів.

Про це йдеться у звіті Генштабу. Також авіація розбила три зенітно-ракетні комплекси окупантів. Нашими захисниками було знищено 9 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня. 

Крім цього, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 21 артилерійський засіб на вогневих позиціях, радіолокаційну станцію, три пункти управління, один район зосередження озброєння та військової техніки, два засоби протиповітряної оборони, один район зосередження особового складу та два склади боєприпасів ворога.

Відео дня

Війна в Україні: новини

Вночі окупанти запустили по Києву дрони-камікадзе. Всього півтора десятка, але всі вони були збиті на підльоті до столиці. 

А в Інституті вивчення війни повідомили,що Кремль дратується через удари ЗСУ по окупованому Криму та загальні невдачі у війні проти України. Кремльстав більш уразливим на тлі суперечок між впливовими медіаперсонами та "воєнкорами" через повідомлення про невдачі в окупованому Криму та на війні, і намагається стримати паніку.

Вас також можуть зацікавити новини: