Залужний висловився про перемогу України / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Головнокомандувач Збройними силами України Валерій Залужний вважає, що Україні до перемоги належить пройти ще "дуже довгий шлях".

В інтерв'ю українському журналісту Дмитру Комарову в рамках проекту "Рік. За кадром. Генерал" Залужний зазначив, що знає, як перемогти у війні з Росією.

"Я бачу, як це можна зробити, бачу, що ще потрібно для цього зробити. Але знаю точно, що до перемоги ще дуже довгий шлях. Дуже довгий і складний", - заявив він.

Головнокомандувач ЗСУ акцентував увагу на тому, що Україна тримається завдяки простим людям, які не залишають свої позиції і "створюють цю перемогу". За його словами, роботи ще дуже багато:

"Ми прийдемо до цього і обов'язково переможемо. Але знову хочу сказати, що поки все тримається на плечах цих простих людей".

Валерій Залужний - інші заяви

Раніше УНІАН писав, що, на думку Залужного, українське командування має поважати начальника Генштабу РФ Валерія Герасимова як військового противника хоча б до моменту нашої перемоги.

Також головнокомандувач ЗСУ розповів, що для нього буде перемогою у війні з Росією і чим йому запам'ятався день повномасштабного вторгнення РФ.