Воїни ССО показали жорсткі бої в Бахмуті від першої особи / скриншот з відео

Бійці Сил спеціальних операцій показали важкі бої в Бахмуті від першої особи. Вони продемонстрували пошук позицій, стрілянину по противнику і пересування на техніці.

Відео опублікував прес-центр ССО в офіційному Telegram-каналі. У ролику спочатку демонструється, як українські захисники пересуваються на техніці в місті. Один з них сидів за великокаліберним кулеметом.

Потім бійці висадилися, взяли озброєння і вирушили на позицію. Відкриті простори вони долали пробіжками. Захисники зайняли позицію в напівзруйнованому будинку, який попередньо перевірили, прикриваючи один одного. Тут вони встановили кулемет і почали працювати по противнику.

Оборона Бахмута: остання інформація

Спікер східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий 27 квітня повідомив, що місто стало майже непридатним для життя. Навіть рашисти називають його "другим Сталінградом".

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин того ж дня заявляв, що наказав зупинити роботу артилерії нібито на честь приїзду на передову журналістів із США, яких запросили ЗСУ. Однак через годину путінський "кухар" заявив, мовляв, це був жарт, і ніякого припинення вогню не було.

Завдяки відважній обороні бійців 4 бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Михальчука на заході Бахмута вдалося утримати важливі логістичні шляхи.

Військовослужбовець п'ятого окремого штурмового полку Збройних сил України Юрій Сиротюк розповів, що ворог у Бахмуті суттєво виснажений, але ще володіє величезною кількістю боєприпасів. В останні дні рашисти активно намагалися перерізати дорогу на Хромово.

Вас також можуть зацікавити новини: