Генштаб ЗСУ повідомив про нові втрати росіян в Україні / фото t.me/mod_russia

Втрати ворога на 6 вересня в Україні відчутно зросли - українські воїни за добу уразили низку важливих об'єктів російських загарбників.

Підрозділи ракетних військ та артилерії уразили два ворожі пункти управління, склад боєприпасів, два райони зосередження озброєння, військової техніки й особового складу, повідомив у середу Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

За його даними, наші воїни також поцілили в один зенітно-ракетний комплекс супротивника і три артилерійські засоби.

Відео дня

"...авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника", - зазначили у Генштабі.

Важливі новини України про війну - сьогодні це варто знати

Вранці 6 вересня Генштаб ЗСУ повідомив, що наші захисники та захисниці відбили атаки росіян біля низки населених пунктів на Донбасі, а також дали "по зубах" супротивнику біля села Роботине Запорізької області.

Варто зазначити, що РФ на нашій землі вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 6 вересня 2023 року приблизно становлять 266 290 осіб. Крім того, ліквідовано, зокрема, 5 тис. 685 артилерійських систем супротивника.

Вас також можуть зацікавити новини: