Середня кількість боєзіткнень на Таврійському напрямку вже тиждень тримається на рівні близько 50 / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

Втрати російських окупантів на Таврійському напрямку минулої доби склали 485 осіб та 44 одиниці військової техніки. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Три доби поспіль російські терористи активно завдають авіаударів. Минулої доби зафіксовано 41 випадок. Продовжують активні штурмові та наступальні дії - 51 за вчора. Знову задіюють бронетехніку. Середньодобова кількість боєзіткнень тримається на рівні близько 50 вже тиждень", - заявив він.

Також, за словами командувача, вчора ворог здійснив два ракетних удари та 715 артобстрілів. 

Відео дня

Тарнавський поінформував, що найгарячіше на Авдіївському та Мар'їнському напрямках, але скрізь наші воїни завдають ворогу значних втрат, особливо у живій силі.

"Загальні втрати загарбників в операційній зоні ОСУВ Таврія за минулу добу склали 485 осіб та 44 одиниці військової техніки. Зокрема, шість ББМ, три артсистеми, 23 БпЛА.  Знищено ворожий пункт управління БпЛА", - зазначив він.

Втрати окупантів в Україні - що відомо

Як повідомляв УНІАН, втрати ворога на 15 січня в Україні зросли - на Авдіївському напрямку Сили спеціальних операцій ЗСУ ліквідували групу російських окупантів.

Оператори ССО відкрили по окупантах вогонь з міномета. Унаслідок вогневого ураження трьох окупантів знищено, ще двоє - отримали поранення.

Протягом минулої доби, 14 січня, на фронті між українськими воїнами та російськими окупантами відбулося 94 бойових зіткнення. У Генштабі ЗСУ зазначили, що на Авдіївському напрямку наші захисники продовжують стримувати ворога, який не припиняє намагатися оточити Авдіївку. На цьому напрямку відбито 11 атак з боку супротивника.

Росія на українській землі вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 15 січня 2024 року становлять приблизно 370 тисяч 980 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: