Стало відомо про нові втрати РФ в Україні / колаж УНІАН зі скріншотів

Втрати ворога на 15 січня в Україні зросли - на Авдіївському напрямку ССО (це Сили спеціальних операцій Збройних сил України) ліквідували групу російських окупантів.

Про це йдеться на каналі ССО в Telegram. "Один і той же маршрут противник атакує щоночі", - зазначили оператори 8-го окремого полку Сил спецоперацій, які виконують завдання в цьому районі. Вони додали, що під час нічного спостереження у зоні відповідальності за допомогою розвідувального безпілотника з тепловізійним приладом виявили групу супротивника з п'яти осіб, що намагалася займатися розвідкою.

Як зазначається, оператори ССО відкрили по окупантах вогонь з міномета. Унаслідок вогневого ураження трьох окупантів знищено, ще двоє - отримали поранення.

Важливі новини про війну в Україні - сьогодні це варто прочитати

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби, 14 січня, на фронті між українськими воїнами та російськими окупантами відбулося 94 бойових зіткнень. У Генштабі ЗСУ зазначили, що на Авдіївському напрямку наші захисники продовжують стримувати ворога, який не припиняє намагатися оточити Авдіївку. На цьому напрямку відбито 11 атак з боку супротивника.

Росія на українській землі вже зазнала колосальних втрат. Загальні втрати ворога на 15 січня 2024 року становлять приблизно 370 тисяч 980 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: