На одному з напрямків ЗСУ знешкодили ще понад 170 окупантів та купу техніки / фото facebook.com/UALandForces

На Таврійському напрямку за добу українські воїни знешкодили ще понад 170 російських загарбників та знищили 20 одиниць їхньої військової техніки.

Загалом протягом минулої доби ворог 13 разів атакував українські позиції на цьому напрямку та здійснив 788 обстрілів, завдав одного ракетного та 24 авіаударів, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський.

За його словами, артилерійські підрозділи Сил оборони Таврійського напрямку протягом доби виконали 1 тисячу 218 вогневих завдань. Відтак, за останню добу втрати ворога склали 172 особи, з яких 63 вдалося ліквідувати, 106 - поранити, а ще трьох - взяти у полон.

Відео дня

Також на цьому напрямку було знищено 20 одиниць військової техніки противника. Зокрема, два танки, дві бойові броньовані машини, сім артилерійських систем та мінометів, два безпілотника, п’ять одиниць автомобільної техніки та дві одиниці спеціальної техніки.

Крім того, за добу вдалося вдарити по трьох складах боєприпасів та одному пункту управління ворога.

Втрати Росії в Україні - дані Генштабу

Як повідомляв УНІАН, загальні бойові втрати Росії в Україні з початку повномасштабного вторгнення в Україну становлять близько 265 тисяч 680 військових. Також на війні в Україні Росія втратила вже понад 35 тисяч одиниць своєї військової техніки та озброєння. 

Зокрема, за минулу добу Сили оборони України знищили ще 560 російських окупантів, 9 танків, 7 бойових броньованих машин, 38 одиниць артилерії та 31 безпілотник.

Вас також можуть зацікавити новини: