ЗСУ вдарили по складу росіян з ракетами "Віхрь" / скріншот

Українські бійці вдарили по військовому складу російських військ на Бахмутському напрямку фронту. Відомо, що на складі зберігалися керовані ракети 9М127 "Віхрь", які окупанти запускають з вертольотів Ка-50 і Ка-52, повідомляє Сили спеціальних операцій ЗСУ.

"У ході ведення аеророзвідки операторами ССО виявлено скупчення техніки та боєприпасів. Після ідентифікації та візуального спостереження цілей, координати оперативно передано побратимам з артилерії. В результаті скоординованих дій, артилерійськими засобами Сил оборони нанесено ураження по визначеним цілям", - йдеться у повідомленні.

Судячи з усього, йдеться про склад росіян поблизу смт Миронівський, про ураження якого повідомлялося 5 вересня.

Втрати Росії в Україні - дані Генштабу ЗСУ

Раніше повідомлялося, що загальні бойові втрати Росії в Україні з початку повномасштабного вторгнення попередньо складають 266 290 чоловік особового складу, з яких 610 українські захисники ліквідували за минулу добу.

Крім того, ЗСУ за добу знищили: 8 російських танків, 12 бойових броньованих машин, 36 артилерійських систем, одну реактивну систему залпового вогню, один засіб протиповітряної оборони, 7 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Вас також можуть зацікавити новини: