Росія на передовій втратила чимало танків / скріншот

Воїни Сил спеціальних операцій Збройних сил України показали, як знищують техніку російських окупантів на фронті.

ССО опублікували відео своєї роботи у Telegram. "Хороші новини з передової - завдяки ССО у росіян поменшало танків. Під час розвідувальних дій на Донецькому напрямку оператори 73-го центру ССО виявили ворожу техніку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що екіпажі ударних БПАК спрацювали майстерно, і точними ударами знищили три танки противника, а також іншу техніку.

Війна в Україні триває - важливі новини, які варто знати

Раніше під час розвідувальних дій на південному напрямку оператори ССО виявили чудову ціль - місцезнаходження російських екіпажів БПАК ZALA. Наші воїни провели спостереження, а після скоригували вогонь реактивної установки HIMARS по розрахунку противника.

Протягом минулої доби відбулося близько 80 бойових зіткнень. Зокрема, на Куп’янському напрямку українські воїни відбили понад 15 атак ворога у районах низки населених пунктів.

Крім того, на Авдіївському напрямку супротивник не полишає спроб за підтримки авіації оточити Авдіївку. Наші воїни відбили три атаки ворога.

Варто зазначити, що Росія зазнає величезних втрат на українській землі. Загальні втрати ворога на 18 жовтня становили приблизно 290 050 осіб. Також ліквідовано, у тому числі 4 981 ворожий танк.

Вас також можуть зацікавити новини: