Ліквідовано ворожого пілота Федора Грабовецького, повідомив український воїн / колаж з фото REUTERS та УНІАН

Втрати ворога на 22 лютого 2024 року серед армійських "шишок" збільшилися, зокрема, "мінусований" керівник комплексу відділу бойового застосування та обробки інформації капітан Дмитро Разінкін.

Російська сторона також втратила пілота винищувача Су-35 капітана Федора Грабовецького - він у понеділок, 19 лютого, катапультувався, але потім замерз у крижаній воді Азовського моря, поділився у своєму каналі в Telegram "Штірліц" зі Збройних сил України - офіцер Анатолій Штефан.

За відомостями захисника української держави, також ліквідовані (стали "вантажем 200") капітан Рінат Карбаєв, старший лейтенант Олексій Горячкін, лейтенант Олександр Масліков і молодший лейтенант Сергій Бурдейний.

Відео дня

Офіцер ЗСУ також показав фото ворожого "вантажу 200".

Знищено ще низку офіцерів супротивника, поділилися в ЗСУ / колаж з t.me/a_shtirlitz

Важливі втрати ворога на 22 лютого 2024 - зараз це варто прочитати

За останні кілька днів українські воїни змогли збити сім літаків РФ. Загальні авіаційні втрати супротивника такі - знищено вже 339 літаків та 325 вертольотів.

Російські загарбники на нашій землі також втратили величезну кількість живої сили й бронетехніки - ліквідовано 407 240 супротивників і, зокрема, 12 373 бойових броньованих машин й 6 523 танки.

Вас також можуть зацікавити новини: