Українські бійці знищують ворожі склади боєприпасів / скріншот

Точкові удари ЗСУ по складах боєприпасів російських військ у тимчасово окупованій Херсонській області – це підготовка до контрнаступу.

Про це розповів місцевий депутат і радник голови Херсонської ОВВА Сергій Хлань, передає 24 канал.

"У нас останній тиждень – це тотальне знищення тилів, складів боєкомплектів окупанта. Це така підготовча робота наших Збройних Сил до контрнаступальних дій", – зазначив він.

Відео дня

Як додав Хлаль, ЗСУ тісно співпрацюють з херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області.

За його словами, сьогодні у окупантів не залишилося безпечного місця в області, де вони могли б розташовувати свої боєкомплекти та ремонтувати бронетехніку.

"Окупанти вже не можуть убезпечити свої склади боєкомплектів не тільки у Чорнобаївці, Херсоні, але навіть і в Новій Каховці, де у них не було такої небезпеки", – вважає радник.

Як результат – росіяни змушені розміщувати склади ще далі, ближче до Криму, термін поставки затягується, і все це дає перевагу ЗСУ.

Раніше стало відомо про знищення двох командних пунктів армії РФ у Херсонській області: "Було знищено близько 200 людей особового складу раш*стов, 8 ЗРК "панцир" та РСЗВ "Акація". Дуже багато техніки та переконлива кількість особового складу полягли під тим ударом і вогнем".

Вас також можуть зацікавити новини: