ЗСУ ліквідували "вагнерівця" зі смішними паспортними даними / OSINT Georgia

В Україні мінуснули "вагнерівця" з непоєднуваними прізвищем, ім'ям та по-батькові - Рудольфа Акакійовича Редькіна.

Як повідомив OSINT-експерт Іраклі Комахідзе, про смерть окупанта згадали інформаційні ресурси Курської області. 33-річного найманця ПВК "Вагнер" Рудольфа Акакійовича похоронили 27 січня у селі Коренево Коренівського району Курської області.

У мережі Редькін вів малоінформативну сторінку, але фото з тату "Бог усім суддя", як зазначив експерт, натякає на його кримінальне минуле.

Відео дня

"Учора ввечері рідна сестра Редькіна - Тетяна Ведрашко-Редькіна опублікувала серію фото з похорону Рудольфа - тут і сувора російська дійсність (бездоріжжя в селі і халупи вікової давності - і все це в західноєвропейській частині еРеФії) і "військові почесті" з військовим оркестром на честь бандита-найманця", - зазначив експерт.

ЗСУ ліквідували 'вагнерівця' Рудольфа Акакійовича з 'блатним' тату (фото)
Фото з похорон окупанта / OSINT Georgia

Втрати РФ в Україні

Минулої доби перелік мертвих окупантів поповнився іще 850 тілами. Всього втрати Росії у війні проти України зросли до 124 710.

У російських соцмережах доповідають про ліквідацію "цікавих" персон. Наприклад, так стало відомо про знищення на війні серійного убивці, що воював у складі "вагнерівців".

Також знищено чергового "бойового попа", що благословляв російських солдатів на вбивство українців.

Згодом стало відомо, що "відкобзонено" також бійця загону "Барс", якого пропагандисти охрестили ледь не "термінатором", а ще відомого десантника з сирійським досвідом - героя російських "казок".

Вас також можуть зацікавити новини: