Сергій Гайдай / скріншот

Українські захисники атакували командний пункт з чеченцями в Рубіжному та скупчення так званих "вагнерівців" у Стаханові Луганської області.

Про це розповів голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму ранковому відеозверненні в Telegram.

"Захисники наші тримають оборону, вони дуже мотивовані, тому що більшої мотивації, ніж захищати своїх близьких і землю немає. Мотивація росіян зрозуміла - це просто знищення всіх українців, всіх міст, будинків тотально. Тому наші міцно тримають лінію оборони. Більш того, є проміжні, але хороші новини", – розповів Гайдай.

"У Стаханові "накрили" центр, де були "вагнерівці", всі загинули. У Сєвєродонецьку росіяни намагалися провести якусь нараду в будинку хіміків, так само щось пішло у них не так, є загиблі і поранені. У Рубіжному командний пункт з чечнею "накрили". Тобто ніхто не сидить і просто не спостерігає, як вони руйнують наші міста і села", – додав він.

Нагадаємо, Гайдай також повідомив, що у Луганській області російські окупанти за останню добу знищили торговий центр, магазин і десятки будинків.

Вас також можуть зацікавити новини: