На думку артиста, його бачення світу не збігається з поглядами Путіна / Скріншот

Російський актор Олексій Серебряков назвав головними мінусами президента Росії Володимира Путіна «нескінченну брехню» і «злодійство».

Про це він заявив в інтерв'ю відеоблогеру Юрію Дудю, відповідаючи на питання про те, що йому найбільше не подобається в російському лідерові.

Читайте такожПутін заявляв про готовність застосувати ядерну зброю у разі протидії операції із захоплення Криму - Турчинов

"Брехня і злодійство...нескінченне", – сказав актор. На думку артиста, його бачення світу не збігається з думкою Путіна і його слова не змінили б поведінку російського президента.

«Наше з ним бачення світу настільки нез'єднуване, настільки не пов'язане, що...що б я йому не сказав, нічого в ньому не переробить і ні до чого не призведе", - вважає Серебряков.

Нагадаємо, зірка фільму «Левіафан» Олексій Серебряков на початку 2012 року емігрував разом з родиною до Канади. Актор пояснив такий крок несприятливою соціальною обстановкою – зростанням агресії та нетерпимості в суспільстві і недотриманням владою елементарних громадянських прав населення.

Відео (вДудь) дивитися з 58:30