Дональд Трамп / REUTERS

2018 рік був роком "історичних досягнень", заявив президент США Дональд Трамп у своєму новорічному зверненні до нації. Його мова опублікована в Twitter Білого дому.

Читайте такожТрамп звинуватив демократів у смерті дітей мігрантів

"Ще Минулий 2018 рік був роком "історичних досягнень", заявив президент США Дональд Трамп у своєму новорічному зверненні до нації. Його промову опубліковано у Twitter Білого дому.

Відео дня

"Ще не було адміністрації, і я дуже цим пишаюся, яка б зробила протягом перших двох років у владі більше, ніж адміністрація Трампа. Наша економіка розвивається чудово, заробітні плати зросли вперше за багато-багато років. Люди отримують більше, працюючи на одній роботі, замість того, щоб працювати на двох чи трьох", – заявив Трамп.

Одним із досягнень 2018 року Трамп назвав переговори з Північною Кореєю, після яких Пхеньян, за його словами, припинив випробування ракет. "Але ми не поспішаємо, ми рухаємося", – сказав щодо цього Трамп.

Він також зазначив, що США перевели посольство в Ізраїлі до Єрусалима.

"Я обіцяв, і я зробив це... У нас були великі два роки, я старанно працюю на вас, я б'юся за вас, і ми виграємо", – резюмував Трамп.