Джефф Безос розлучається / twitter.com/JeffBezos

За підрахунками агентства Bloomberg Маккензі Безос, дружина засновника американської компанії Amazon Джефа Безоса, після розлучення може стати найбагатшою жінкою в світі.

Читайте такожВперше за 24 роки в рейтингу найбагатших людей США змінився лідер

В агентстві вважають, що Маккензі Безос може отримати після розлучення $69 млрд. В Bloomberg оцінили статки Безоса в $137 млрд, при цьому журнал Forbes вважає, що він володіє $150 млрд.

Відео дня

У даний момент Безос або його представники не повідомляли про наявність договору, який регламентує процес поділу майна між подружжям. Опитані Bloomberg аналітики припускають, що їхні активи просто будуть поділені навпіл.

Як стало відомо, глава Amazon Джефф Безос розлучається з дружиною Маккензі через зраду, пише Radar Online.

За даними порталу, останні вісім місяців Безос зустрічався з Лорен Санчес, дружиною впливового голлівудського агента Патріка Вайтселла. Відзначається, що глава Amazon таємно відправляв коханку на курорти на своєму приватному літаку, відправляв їй непристойні повідомлення і селфі еротичного характеру.

Як повідомляв УНІАН, раніше Безос заявив про розлучення у своєму Twitter. Він запевнив, що вони залишаться хорошими друзями. "Якщо б ми знали, що розійдемося через 25 років, ми б знову все повторили", - написав він.