Сектор Газу / REUTERS

Ізраїль та ХАМАС домовилися про припинення вогню в Секторі Гази після дня інтенсивних обстрілів.

Про це повідомляє Reuters.

"Угода укладена між палестинськими угрупованнями та Ізраїлем за посередництва Єгипту", - повідомив агентству високопоставлений представник палестинської сторони.

Відео дня

Читайте такожІзраїль завдав удари по об'єктах ХАМАС у Секторі Гази (відео)

Втім, за даними агентства, незабаром після заяви про перемир'я на півдні Ізраїлю знову зазвучали сирени, попереджаючи про ракетні атаки.

Сили оборони Ізраїлю заявили, що з Гази було запущено ще близько 30 ракет, але вони або були перехоплені, або впали далеко від поселень.

У понеділок у другій половині дня ізраїльські військові повідомили, що почали ракетний обстріл об'єктів на території сектора Гази, що належать воєнізованому угрупуванню ХАМАС. Очевидці повідомляють про вибухи на палестинській території, що прогриміли незадовго до цього оголошення.

Представник ізраїльських сил оборони повідомив, що серед цілей ракетного обстрілу були офіс політичного лідера ХАМАС і штаб-квартира військової розвідки цього угруповання.

Як повідомляв УНІАН, щонайменше семеро людей отримали поранення після того, як ракета потрапила в житловий будинок в поселенні Мешмерет біля Тель-Авіва.