Літак Airbus A321 після аварійної посадки в Підмосков'ї / REUTERS

Кількість постраждалих в результаті аварійної посадки пасажирського літака Airbus A321, у якого при вильоті з підмосковного аеропорту Жуковського через попадання птахів загорівся двигун, зросла до 23 осіб, серед них дев'ятеро дітей.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на екстрені служби.

"На даний момент постраждали 23 людини, у тому числі дев'ять дітей. Вік дітей - від двох до дев'яти років", - сказало джерело.

Відео дня

Постраждалих доправили до лікарень Жуковського і Раменського.

REUTERS

Як повідомило джерело видання в повітряній гавані, наразі в аеропорту Жуковський чергують співробітники психологічної підтримки.

"У пасажирів з'ясовують, як вони бачать подальший розвиток подій. Для тих, хто хоче полетіти, в оперативному порядку шукають спосіб це здійснити", - додав співрозмовник агентства.

REUTERS

Як повідомляв УНІАН, літак, на борту якого перебували 234 людини, здійснив екстрену посадку посеред кукурудзяного поля в Підмосков'ї. При наборі висоти лайнер зіткнувся зі зграєю чайок. Обидва двигуни А321 відключилися, в них потрапили птахи. Один з них загорівся. Лайнер летів в окупований Сімферополь. Раніше повідомлялося про 10 постраждалих.