Інцидент стався ще в травні, але тільки зараз з'явилося відео, зняте з камер спостереження / скріншот з відео

В американському штаті Орегон тренер середньої школи обіймами обеззброїв учня, який прийшов до закладу з рушницею.

Про це повідомляє ABC News, передає ТСН.

Інцидент стався ще в травні, але тільки зараз з'явилося відео, зняте з камер спостереження.

Читайте такожУ торговому центрі США сталася різанина: поліція застрелила підозрюваного

На відео можна побачити, як Кінон Лоу, тренер з футболу та легкої атлетики в середній школі Паркроуз, виходить з класу в коридор. Однією рукою він обіймає учня Ангела Гранадос-Діаса, а другий тримає його рушницю. Потім до них підбіг інший викладач і забрав зброю. Потім Лоу обіймає Гранадос-Діаса і обидва стоять так якийсь час.

Згодом приїхала поліція і взяла учня під варту.

19-річний Гранадос-Діас страждав від психічних розладів. Він визнав свою провину і був засуджений до трьох років громадських робіт та лікування.

За словами колишнього футболіста команди Oregon Ducks Кінона Лоу, коли учень увійшов у клас з рушницею, він опинився поблизу нього. Тренер відразу ж схопився за рушницю і направив її так, щоб вона не завдала шкоди ні йому, ні учням. Діти тим часом вибігли з дверей у задній частині класу.

За словами Лоу, головною його задачею у той момент було зберегти життя учнів. Тренер подякував Богові за те, що опинився в той момент в тому класі і зміг попередити трагедію.

Як повідомляв УНІАН, у Сполучених Штатах Америки в центрі міста Індіанаполіс (штат Індіана) сталася перестрілка, в результаті якої постраждали шість чоловік.