Чоловік звинувачується в насильстві над двома з трьох своїх старших дітей / фото twitter.com/IntoBits

У Нідерландах висунули звинувачення в сексуальному насильстві 67-річному чоловікові, який мешкав на фермі в селі Рейнерволд і протягом дев'яти років тримав там під замком своїх шістьох дітей.

Про це повідомляється на сайті Державної прокуратури Нідерландів.

Читайте такожУ Британії серійний ґвалтівник зарізав педофіла, який розбестив майже 200 дітейЗа даними слідства, всього у чоловіка дев'ятеро дітей. Він звинувачується в насильстві над двома з трьох своїх старших дітей, які давно вже не живуть з ним і не були серед тих, кого поліцейські виявили замкненими на фермі. Їхній вік і стать не розкриваються.

Відео дня

Обвинувачений виховував своїх дітей один після смерті дружини в 2004 році. ДНК-експертиза підтвердила, що він є батьком усіх шістьох осіб, виявлених на фермі.

Як пише Esquire, про голландське сімейство стало відомо в середині жовтня, коли один з мешканців ферми прийшов у місцевий бар, замовив пиво і розповів, що він сам і його брати та сестри з 2010 року не були на вулиці.

Зазначається, що глава сімейства знущався зі своїх дітей. Він бив їх, виривав волосся, змушував приймати холодні ванни та тримав їх у собачій буді. Він поводився з ними як із собаками, щоб вони були покірними. За інформацією журналістів, діти настільки боялися батька, що ходили під себе, щоб зайвий раз не потрапляти йому на очі.

Коли поліцейські пробралися у будинок, вони виявили там чотирьох дівчат і одного хлопця, всім їм було від 18 до 25 років. Також в будинку був 67-річний батько. Після інсульту він був частково знерухомлений.

Як повідомляв УНІАН, всі вони чекали на фермі кінця світу і кожні півгодини колективно ходили по колу.