У першому епізоді автор взяв інтерв'ю у письменника Майкла Каннінгема / скріншот

Журналіст Карен Шаінян запустив щотижневе шоу «Straight Talk With Gay People», у якому розповідає історії відомих відкритих геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів.

Читайте такожУ Петербурзі на акції ЛГБТ-спільноти затримали десятки людей (фото)Про це він повідомив у себе на сторінці в Facebook.

Героями шоу стали письменники, музиканти, дизайнери, спортсмени. Як зазначив Шаінян, ті люди, які створюють «життя і культуру».

Відео дня

Шоу складається з 12 епізодів. У першому з них Шаінян взяв інтерв'ю у письменника, лауреата Пулітцерівської премії Майкла Каннінгема, відомого за романами «Годинник», «Будинок на краю світу», «Плоть і кров».

В інтерв'ю Каннінгем розповів про свою роботу з організацією ACT UP, яка бореться за права ВІЛ-інфікованих, а також про те, як поліція затримувала його на акціях цієї групи. Серед іншого Каннінгем повідомив, як відчував на собі, що оточення «трохи по-іншому» ставиться до геїв, ніж до інших людей. Також письменник висловився про свої книги, фільм «Годинник», знятий за його романом, «злочинця» Дональда Трампа, поліаморію та виховання дітей в гомосексуальних сім'ях.

Раніше УНІАН повідомляв, як відома б'юті-блогерка вчинила камінг-аут через тиск.