REUTERS

Про це розповіла грузинська волонтерка Наталя Чивільова, повідомляє Еспресо.TV.

"Багатьох людей після трагедії в Тбілісі досі не знайшли. Нещодавно, поблизу місця перебування волонтерів виявили ще одну людину. Чоловік це чи жінка поки що не відомо", - заявляє волонтерка.

За її словами, до рятувальних операцій підключають якомога більшу кількість населення. Активно у проведенні пошукових операцій допомагає молодь.

Відео дня

"По телевізору не передати усіх масштабів того, що тут відбувається. Поки що офіційна кількість жертв не змінилася", - коментує Чивільова.

Читайте такожКрокодили на вулицях, жертви і мільйони доларів збитку - результати повені в Грузії (фото, відео)

Вона також зазаначила, що ініціативу створення польової кухні активно підтримали жителі міста. За допомогою Facebook волонтери просили усіх небайдужих приносити їжу, а також поширювати інформацію про це у соціальних мережах. Що стосується постачання води, то з цим допомагають великі супермаркети.

Як повідомляв УНІАН, сильні зливи з градом пройшли у Тбілісі в ніч на 14 червня. Стихія затопила житлові будинки, пошкодила дороги, інфраструктуру, затоплено зоопарк. Внаслідок повені загинули 12 осіб, багато вважаються зниклими без вісти.