REUTERS

Про це повідомляє урядове Сирійське арабське інформаційне агентство SANA.

"У провінції Хама армійські підрозділи знищили 31 терориста так званої «Джейш Аль-Фатх», тісно пов'язаної з режимом Ердогана у Туреччині", - йдеться у повідомленні.

Також сказано, що в районах Ат-Таманаа, Скейк, Кафр-Зейта, Кафр-Набуда, Аль-Мгир і Атшан армія Асада ліквідувала велику кількість терористів разом зі зброєю. У районі Сахель Аль-Габ повідомили про зіткнення між такфірістськими терористичними угрупованнями, унаслідок яких були вбиті 7 бойовиків.

Відео дня

Читайте такожУ МЗС Великобританії назвали відповідального за загибель 250 тисяч громадян Сирії

За інформацією турецького видання Hürriyet Daily News, сьогодні прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив, що бойовики "Ісламського держави Іраку і Леванту", проти яких у Сирії та Іраку очолювана США міжнародна коаліція проводить військову операцію, є головними підозрюваними у скоєнні теракту в Анкарі, внаслідок якого загинули щонайменше 97 осіб.

Як повідомляв УНІАН, з 30 вересня російські повітряно-космічні сили завдають авіаударів по території Сирії за нібито позиціях "Ісламської держави". Росія підтримує чинну владу Сирії на чолі з президентом Асадом.

За повідомленнями ЗМІ, авіаудари РФ в Сирії супроводжуються наземною операцією військ Асада.

З 2011 року в Сирії триває громадянська війна. Повстанці Вільної Сирійської Армії воюють за повалення режиму Асада.