В РФ заявили, що відповідь для США можлива у несеметричному режимі / Фото censor.net.ua

Росія готує несиметричну відповідь на можливе посилення санкцій з боку Вашингтону. Про це заявив заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков, пише ТАСС.

Рябков пояснив, що у Кремлі підготували низку заходів, які на випадок посилення санкцій, будуть використовуватись у несиметричному режимі.

Читайте такожБілий дім засуджує використання токсичних газів військами Асада

Відео дня

«Санкційна політика США щодо Росії триває вже тривалий час. Ми використовували цей період, щоб провести певну дослідницьку роботу, підготували серію заходів, які можуть застосовуватися саме в несиметричному режимі на випадок подальшого посилення режиму санкції»,- сказав Рябков.

Раніше у МЗС РФ заявляли, що нинішня адміністрація США, заявляючи про можливість введення нових санкцій, мабуть, "ставить за мету остаточно зруйнувати відносини з Росією".

Тоді заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков підкреслив, що для російської сторони подібні заяви з боку США "не стали новиною".

Напередодні представник Білого дому Джош Ернест розповів, що США обговорюють з європейськими партнерами те, як можна протистояти діям Росії в Сирії, а тому числі обговорюються і нові санкції.