Віллою, яка є об'єктом культурного спадку, володіє родина друга Путіна / фото kremlin.ru

У Росії на острові Лодочний, що у Ленінградській області, відреставрували відому за кінофільмом «Шерлок Холмс» віллу Селлгрена для відпочинку там російського президента Володмира Путіна. Про це пише «Дождь» із посиланням на джерела та слова місцевих мешканців.

Видання зазначає, що вілла перейшла у власність родини друга Путіна і може використовуватися як одне з місць відпочинку першої особи.

Читайте такожПутін дозволив Міноборони забирати у росіян землю

Відео дня

Цим таємним другом Путіна видання називає Олега Руднєва. За інформацією Росреєстру, всі будівлі на території ймовірної резиденції на острові належать компанії "Сєвєр", якою і володів до 2014 року глава Балтійської медіагрупи Олег Руднєв, після його смерті в 2015 році бізнес успадкував син Руднова Сергій.

кадр із фільму / Дождь

«Після 2010 роки там почали будувати дачу Путіна. Він відпочивав на ній як мінімум один раз. Возив його туди в тому числі колишній глава району Георгій Порядин, який був людиною Іллі Трабера », - цитує видання співрозмовника.

Підійти до маєтку неможливо. Високий паркан з охороною побудували за кілька кілометрів до ймовірної резиденції.

Видання припускає, що саме такий вигляд може мати резиденція / фото Дождь

Як повідомляв УНІАН раніше, Путін взяв коротку відпустку і разом з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу поїхав в Тиву. Через деякий час у мережі з'явилася порція знімків і фотожаб Путіна з голим торсом.