У Британії лікарі помилково вбили двох немовлят в утробі матері / фото ua.depositphotos.com

У британському місті Бірмінгем хірурги помилково убили двох близнюків в утробі матері. Лікарі хотіли врятувати одного з немовлят, який міг вижити, але переплутали їх. У підсумку обидва немовляти загинули.

Про трагічний випадок пише видання The Mirror.

Інцидент стався ще у 2019 році. Після цього медики розробили новий протокол, щоб максимально зменшити ризики виникнення подібних ситуацій.

Відео дня

Повідомляється, що британка була вагітна близнюками. Медики з'ясували, що в одного з них – затримка розвитку. У зв'язку з цим лікарі ухвалили рішення намагатися врятувати життя другого малюка.

Читайте такожПологи приймали стюардеси: біженка з Афганістану народила прямо в літакуОднак під час операції з переривання вагітності сталося непоправне – хірурги переплутали немовлят й помилково обірвали життя другої дитини.

Матері сказали, що здоровий малюк випадково помер в результаті невдалої операції.

Головлікар Бірмінгемського жіночого та дитячого фонду охорони здоров'я Фіона Рейнольдс назвала інцидент "фатальною помилкою":

"Після цього трагічного випадку негайно було проведено повне та всебічне розслідування, й результати були передані родині разом з нашими щирими вибаченнями та співчуттями".

Вас також можуть зацікавити новини