Кім Чен Ин зустрічався в Путіним / фото kremlin.ru

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин відвідував Росію як господар, він буквально поставив президента РФ Володимира Путіна на коліна, вважає радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Кім Чен Ин приїхав до Росії, як господар, поводився, як господар, і, відповідно, на внутрішньому своєму ринку він покаже, що він - пахан, а тут якийсь дрібний царьок російської території у служінні. Це для них дуже важливо, тому що Кім Чен Ин три роки нікуди не їздив, ні з ким не зустрічався", - зазначив він.

"І у Північній Кореї уявлення про Путіна не таке, як у нас з вами, вони його реально вважають "глобальною великою людиною". І тут "глобальний лідер" Путін стоїть на колінах перед "більш глобальним лідером" Кім Чен Ином", - додав Подоляк.

За його словами, Путін не є господарем становища у будь-яких сенсах:

"Людина, яка боїться виїхати за межі своєї країни, людина, яка має ордер на арешт. Якщо раніше всі думали: Путін сказав - це серйозно, то зараз всі розуміють, що людина завжди несе ахінею, яка повністю не відповідає реальності".

Кім Чен Ин в Росії - що повідомлялося

Нагадаємо, північнокорейський диктатор Кім Чен Ин провів у Росії шість днів. 

Державне Центральне телеграфне агентство КНДР опублікувало фотографії візиту лідера КНДР до Росії, серед них є фото Кім Чен Ина в шапці-вушанці і фото польового обіду, де Кім Чен Ин стоїть зі стопкою горілки в руці.

Також йому показували зброю, якою Росія б'є по території України.

Вас також можуть зацікавити новини: